funerarestoica.ro cuprinde orice fel de informatii (texte, poze, baze de date, produse, preturi, logouri, reclame), care constituie continutul site-ului https://funerarestoica.ro/, proprietatea AGENTIA PROTOCOL SERVICII DECESE SRL, cu sediul social in Bucuresti, Calea Dorobanti, nr. 68, et. P, ap. 1, sect. 1, c.p. 0 cu nr. J40/9620/1991, CUI RO343092. Orice preluare a continutului (integrala sau partiala) in alte scopuri decat in interes personal este sanctionata de legislatia privind drepturile de proprietate intelectuala.

Informatiile oferite in cadrul prezentului site sunt in limba romana, fara a exclude prezentarea acestora si in alte limbi.

Accesarea si/sau utilizarea site-ului de către dumneavoastra constituie ACCEPTAREA prezentelor conditii si va obliga la respectarea acestora.

Vizitarea site-ului https://funerarestoica.ro/ implica acceptarea termenilor si conditiilor ce vor fi detaliate in paragrafele urmatoare.

Pentru folosirea in cele mai bune conditii a site-ului, se recomanda citirea cu atentie a termenilor si conditiilor.

AGENTIA PROTOCOL SERVICII DECESE SRL, isi asuma dreptul de a face modificari ale acestor prevederi fara alta notificare. Cand se acceseaza acest capitol de pe site (termeni si conditii), se parcurge varianta cea mai noua a acestui contract.

Inregistrarea dumneavoastra, ca utilizator al acestui site reprezinta acordul dumneavoastra implicit, privind primirea mesajelor electronice legate de produsele prezentate.

Orice informatie privitoare la contractul incheiat intre dvs. si AGENTIA PROTOCOL SERVICII DECESE SRL se va stoca pentru un timp limitat si va fi disponibila pentru terti doar la solicitarea organelor judiciare.

Comunicarea cu site-ul https://funerarestoica.ro/ se face in momentul interactiunii, prin publicarea opiniilor cu privire la produsele si serviciile AGENTIA PROTOCOL SERVICII DECESE SRL, prin intermediul formularului de contact disponibil, prin intermediul adresei de email contact@funerarestoica.ro si/sau telefonic la (+40)745 094 441 / (+40)744 504 206 AGENTIA PROTOCOL SERVICII DECESE SRL isi rezerva dreptul de a contacta vizitatorul site-ului pe email sau telefonic daca in urma interactiunii cu site-ul acesta completeaza datele de identificare si contact si solicita in mod expres orice tip de informatie disponibila.

 

Dreptul de proprietate intelectuala

Continutul magazinului online https://funerarestoica.ro/ incluzand, dar fara a se limita la insemnele grafice, denumirile, marcile (cum sunt, de exemplu: numele site-ului si a companiei AGENTIA PROTOCOL SERVICII DECESE SRL, simboluri, imagini, texte, fisiere multimedia) sunt proprietatea AGENTIA PROTOCOL SERVICII DECESE SRL si nu pot fi preluate si/sau folosite fara acordul prealabil scris al proprietarului.

Vizitatorii prezentului site au posibilitatea de a copia informatii de pe acest site, pentru a le folosi doar in scop personal, non-comercial si fara a le sterge sau a modifica. Modificarea sau utilizarea materialelor de pe acest site in alte scopuri decat de informare, respectiv utilizare in calitate de client, este strict interzisa.

Prin accesarea acestui site vizitatorii sunt de acord ca orice denumire, logo, marca comerciala sau marca de servicii, texte, documente si fisiere media prezentate pe acest site sunt detinute de catre AGENTIA PROTOCOL SERVICII DECESE SRL si nu pot fi utilizate de catre utilizator, decat in scop informativ. AGENTIA PROTOCOL SERVICII DECESE SRL va actiona prin mijloace legale daca drepturile de proprietate intelectuala si drepturile de autor sunt incalcate.

In cazul in care AGENTIA PROTOCOL SERVICII DECESE SRL confera vizitatorului dreptul de a utiliza intr-un anumit fel continutul site-ului, acesta il va utiliza numai in scopul in care acesta a fost definit si pe o perioada definita in acord.

Orice modificare neautorizata a site-ului este interzisa.

Limitarea raspunderii

Prin accesarea site-ului sunteti de acord ca utilizarea sa se faca pe propria dumneavoastra raspundere. AGENTIA PROTOCOL SERVICII DECESE SRL nu este responsabil pentru niciun incident direct sau indirect sau orice alte pierderi, costuri sau cheltuieli de orice natura care pot aparea, ca urmare a accesarii sau navigarii in site sau prin intermediul descarcarilor de date (text, imagini, video sau audio).

Continutul site-ului https://funerarestoica.ro/ a fost alcatuit cu cea mai mare atentie pentru introducerea corecta a datelor si respectarea acuratetii informatiilor. Totusi erorile nu sunt imposibile. De aceea, Furnizorul nu isi asuma responsabilitatea pentru greselile de tiparire sau afisare, in ceea ce priveste preturi, caracteristici, imagini etc. In eventualitatea in care pretul produsului sau unele caracteristici ale acestuia, au fost gresit introduse in bazele noastre de date sau afisate gresit, iar livrarea nu s-a efectuat inca, Furnizorul isi rezerva dreptul de a anula livrarea respectivului produs si de a anunta clientul in cel mai scurt timp despre eroarea aparuta.

AGENTIA PROTOCOL SERVICII DECESE SRL nu este responsabil de nicio dauna provocata de virusi, bug-uri, actiuni umane sau orice defectiune a sistemului informatic, sau orice alte erori, defectiuni sau intarzieri de comunicatii in transmisiile pe dispozitive.

Toate informatiile si materialele continute pe acest site sunt furnizate in mod gratuit, fara niciun fel de garantie. Sub nicio circumstanta AGENTIA PROTOCOL SERVICII DECESE SRL nu va fi responsabila pentru nici o dauna directa, indirecta, accidentala, speciala care rezulta din utilizarea sau incapacitatea de a utiliza acest site si nu va fi responsabila de orice daune ce sunt rezultat a greselilor, omisiunilor, intreruperilor, erorilor, defectiunilor, intarzierilor in functionare sau transmisie sau orice neindeplinire de performanta a site-ului.

AGENTIA PROTOCOL SERVICII DECESE SRL nu poate fi responsabil pentru daune ce rezulta din pierderea bunurilor cumparate sau din utilizarea Bunurilor dupa livrare, exceptand garantiile legale si conventionale acordate.

AGENTIA PROTOCOL SERVICII DECESE SRL isi rezerva dreptul de a modifica oricand termenii si conditiile site-ului si conditiile generale in care se desfasoara procesul de comanda online. Clientul confirma ca accepta acesti termeni si conditii prin bifarea “checkbox-ului” “Sunt de acord cu termenii si conditiile”. Contractul la distanta incheiat se deruleaza sub termenii si conditiile valabile la data realizarii acordului de vointe.

 

Publicitate si confidentialitate

Operatorul isi rezerva dreptul, in baza acordului utilizatorului, de a stoca si folosi in interes propriu, in scopul realizarii activitatilor de marketing, orice informatie furnizata de catre vizitator prin intermediul formularului de contact, cu exceptia partenerilor agreati, furnizori de servicii cu care exista un contract prin care se protejeaza aceste date.

 

Legaturi

Site-ul https://funerarestoica.ro/. De asemenea el nu va furniza niciunei terte parti informatii poate contine link-uri catre alte site-uri sau alte surse.

AGENTIA PROTOCOL SERVICII DECESE SRL nu este responsabila pentru orice paguba sau pierdere cauzata sau presupusa a fi cauzata de informatiile furnizate de site-urile sau sursele spre care trimit aceste link-uri.

 

Riscuri si responsabilitati

Vanzatorul este responsabil de ambalarea corespunzatoare a bunurilor. Documentatia tehnica aferenta produselor este afisata pe site.

Riscul pieirii bunului se transfera la cumparator in momentul predarii efective a bunului.

Vanzatorul isi asuma responsabilitatea livrarii produselor comandate de cumparator.

 

Forta majora

Forta majora, (eveniment imprevizibil, incontrolabil si inevitabil ce afecteaza derularea contractului), exonereaza de raspundere partea care o invoca.

 

Frauda

ORICE INCERCARE DE A ACCESA DATELE PERSONALE ALE ALTUI UTILIZATOR, DE A MODIFICA CONTINUTUL SITE-ULUI https://funerarestoica.ro/ SAU DE A AFECTA FUNCTIONAREA SERVERULUI CARE GAZDUIESTE SITE-UL https://funerarestoica.ro/ VA FI CONSIDERATA O TENTATIVA DE FRAUDARE A SITE-ULUI SI VA DECLANSA URMARIREA PENALA IMPOTRIVA AUTORULUI SAU AUTORILOR ACESTOR FAPTE.

 

Securitatea datelor personale si a informatiilor:

Datele personale ale utilizatorului vor putea fi folosite de catre AGENTIA PROTOCOL SERVICII DECESE SRL numai in scopul declarat al acestui site. Informatiile din contul de inregistrare, precum si datele din formularul de contact vor fi folosite numai pentru a trimite utilizatorului informatii despre produsele si serviciile solicitate.

Datele personale vor putea fi insa transmise autoritatilor in drept sa verifice tranzactiile comerciale sau altor autoritati in drept sa efectueze orice verificari justificate in baza legii, daca acest lucru va fi solicitat in conformitate cu legile in vigoare.

AGENTIA PROTOCOL SERVICII DECESE SRL nu vinde, nu ofera, nu face schimb de adrese e-mail obtinute prin intermediul acestui site, nu divulga adresa dumneavoastra de e-mail altor persoane care acceseaza paginile acestui site.

Din 25 mai 2018, conform Regulamentului (UE) 2016/679 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date si de abrogare a Directivei 95/46/CE (Regulamentul general privind protectia datelor) denumit in continuare „Regulamentul GDPR”, AGENTIA PROTOCOL SERVICII DECESE SRL are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale furnizate de cumparator. Scopul colectarii datelor este interesul comercial, raspunsul oferit solicitarilor utlizarilor/clientilor.

Conform Regulamentului (UE) 2016/679, beneficiati de urmatoarele drepturi:

  1. Dreptul la informare si acces la date cu caracter personal: dreptul de a obtine o confirmare a faptului ca se prelucreaza sau nu date cu caracter personal care va privesc si, in caz afirmativ, acces la datele respective.
  2. Dreptul la rectificare: dreptul de a solicita Operatorului si de a obtine, fara intarzieri nejustificate, rectificarea datelor cu caracter personal inexacte care va privesc si/sau de a obtine completarea datelor cu caracter personal care sunt incomplete, cu mentiunea ca in cazul unui cont online aceste modificari le puteti efectua personal din sectiunea de editare a datelor contului.
  3. Dreptul la stergerea datelor („dreptul de a fi uitat”): dreptul de a obtine stergerea datelor cu caracter personal care va privesc, fara intarzieri nejustificate, in cazul in care se aplica anumite motive mentionate in Regulamentul GDPR.
  4. Dreptul la restrictionarea prelucrarii: dreptul de a obtine restrictionarea prelucrarii in anumite cazuri.
  5. Dreptul la portabilitatea datelor: dreptul de a primi datele cu caracter personal care va privesc si de a le transmite catre un al operator.
  6. Dreptul la opozitie: dreptul de a va opune in orice moment prelucrarii datelor cu caracter personal care va privesc, in conditiile Regulamentului GDPR.
  7. Dreptul de a nu face obiectul unei decizii bazate exclusiv pe prelucrarea automata, inclusiv crearea de profiluri, care produce efecte juridice care va privesc sau va afecteaza in mod similar intr-o masura semnificativa.
  8. Dreptul sa va adresati printr-o plangere Autoritatii Nationale de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal (ANSPDCP) in situatia in care considerati ca datele dumneavoastra nu au fost prelucrate in conformitate cu prevederile legale.

Pentru exercitarea drepturilor mentionate mai sus, va rugam sa va adresati prin cerere scrisa, datata si semnata la adresa e-mail: gdpr@funerarestoica.ro, ori la adresa postala: Calea Dorobanti, nr. 68, et. P, ap. 1, sect. 1, c.p. 0, Bucuresti, in atentia responsabilului cu protectia datelor.

 

Litigii. Legea aplicabila

Orice litigiu aparut intre Cumparator si Furnizor va fi rezolvat prin intelegere intre cele doua parti (pe cale amiabila). In cazul in care nu s-a reusit stingerea conflictului pe cale amiabila, competenta revine instantelor de judecata romane, de pe raza sediului social al Furnizorului.

AGENTIA PROTOCOL SERVICII DECESE SRL nu raspunde pentru pagubele, costurile, procesele, pretentiile sau cheltuielile aparute ca urmare a nerespectarii de catre utilizatori a „Termenilor si conditiilor”.

GDPR
× Info! Sunt de acord sa apar in statisticile Google Analytics ale website-ului. De acord Nu vreau